TV Ajka videói

2. Hanghullám elődöntő - TV Ajka 2017.03.06.

Elrajtolt városunkban a II. Hanghullám, ahol léggitározásban, egy kis színházban, áll leesésben, hang-szimfóniában és még sok izgalomban volt része azoknak, akik a rendezvénysorozat első elődöntőjére ellátogattak a Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központba, vagy online követték nyomon az eseményeket. A MésA Rendezvényszervező Iroda és az Euromédia Hangstúdió és Kiadó szervezésében létrejött színvonalas program egész délután, lényegében egy műszakon át (fél 2-től este fél 10-ig) szórakoztatta a jelenlévőket.

Városunkban tartották a megyei nyugdíjasparlamentet

Gőgös Zoltán országgyűlési képviselő, az MSZP Veszprém megyei elnöke Ajkára hívta a Veszprém Megyei Nyugdíjas Parlament küldötteit február 16-án.

A Kaszinóban megtartott parlamenten 107 delegált vett részt a megye különböző településeiről, akik civil szervezeteket, szakszervezeteket és párton kívüli nyugdíjasokat képviseltek.

Az eseményen részt vett  Schwartz Béla polgármester, dr. Horváth József alpolgármester, dr. Horváth László, az MSZP Veszprém Megyei Nyugdíjas Tagozatának elnöke, Korózs Lajos országgyűlési képviselő, az MSZP szakpolitikusa, Gúr Nándor országgyűlési képviselő, az MSZP alelnöke, Mesterházy Attila országgyűlési képviselő, és Villám József, az MSZP Országos Nyugdíjas Tagozatának elnöke is.

 

Oldalak