Panaszláda: illegális hulladéklerakás Tósokberénden

Ajkarendeki szelektív sziget az áthelyezés után. A papír hulladéknak fenntartott konténer tele van műanyag tányérral, pohárral.Városszerte problémát okoz a szelektív szigetek nem megfelelő használata. Ajkarendeken rendszeresen építési hulladékkal, gépalkatrészekkel, és sok minden egyéb olyan anyaggal találkozhatunk, ami nem oda való. A hulladékkezelő ezt a problémát rugalmasan kezeli.

Panaszláda- Légyinvázió Tósokberénden

A jó idő beálltával Tósokberénden megszaporodtak a legyek. A lakók minden eddig használatos módszerrel, eszközzel védekeznek, de az utánpótlás állandóan érkezik.

Panaszláda: egyirányú forgalom a Móricz Zsigmond utcában

A nyáron több utcában történt forgalmi rend változtatás. Ezek közül az egyik a Móricz Zsigmond utca 10. és 18. közötti útszakasznak a Móra Ferenc utca felől a Belváros irányába való egyirányúsítása volt.

Panaszláda-Valami bűzlik Tósokberénden

A napokban a Tv2 és az omega hírek is foglalkozott a témával, miszerint valami bűzlik Tósokberénden. A lakók szerint fekáliát szállítanak az Ajkai Erőmű szürkeiszap tározójába. 

Stábunk megpróbált utánajárni, hogy mi az igazság. 

Kormol az erőmű

 

A városban élő emberek arra panaszkodtak, hogy szemmel láthatóan nagy mennyiségű korom telíti be újra és újra a települést.

A környezetvédelmi hivatal szerint minden rendben, a városlakók szerint semmi sincs rendben, hiszen a korom jelen van. 

Műsorunkban ennek jártunk utána. 

Panaszláda Vízelvezetőárok problémák a Beréndi utcában

Megáll a csapadékvíz a Beréndi utcában. Ennek a problémának járt utána a panaszláda stábja. Amennyiben önnek is panasza lenne azt küldje el az ajkatv@ajkanet.hu címre

Fakivágások

Kifogott az informatikai hiba a cégóriáson

A TV Ajka Panaszláda műsorába jelentkezett egy tósokberéndi házaspár azzal, hogy már egy hónapja nincs telefonvonala. A televízió-, internet-, és telefonszolgáltatásukat nyújtó vállalat informatikai hibára hivatkozik. Azonban a cégnek – amely Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatójának vallja magát – az átlagosan háromnapos határidejű javítási munkát még nem sikerült elvégeznie.